AMASYA / SULUOVA - Eraslan Şehit Fatih Mehmet Keleş Ortaokulu

Eraslan Şehit Fatih Mehmet Keleş Ortaokulu

Adres
ERASLAN KÖYÜ HARMANLAR MEVKİİ HARMANLAR KÜME EVLERİ ŞEHIT FATIH MEHMET KELEŞ ORTAOKULU BLOK NO 170 SULUOVA / AMASYA
Vizyon
Öğrencilerimizin düşlerinin buluştuğu, geleceği şimdiden yaşayan, örnek ve önder bir kurum olmak.
Misyon
Eraslan Şehit Fatih Mehmet Keleş Ortaokulu olarak Misyonumuz; Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda,Çağdaş bir dünya insanı yetiştirmek için ; Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak, onların mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutarak,kendine güvenen,araştıran,sorgulayan,gelişime açık,özgür ve bilimsel düşünme gücüne sahip,ülkesini ve milletini seven,millî değerlere bağlı,tarihinden kopmadan geleceği bugünden yaşayan mutlu bireyler olarak yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tam Gün
Derse Başlama Saati : 08.45 Ders Bitiş Saati : 15.20
Ulaşım
Amasya´dan gelen öğretmenlerimiz öğretmen servisi ile Suluova´dan gelen öğretmenlerimiz ise kendi araçları ile ulaşım sağlamaktadır.
Köy
İl Merkezine 24 Km İlçe Merkezine 15 Km